Program 1. halvår 2020

Mød venligst i god tid.

7. januar

Harmonikavennerne Aarhus.
Det bliver klubbens egen Nytårskoncert.

Vi skal høre 4 – 8 harmonikaspillere inkl. sanger.

Vi vælger i fællesskab mellem over 80 melodier fra Harmonikavennerne Aarhus’ sangbog og nyder en dag med fællessang.

Vi starter det nye år for fuld musik, som får os i godt humør efter juleferien.

9. januar

Nytårskoncert i Musikhuset, Aarhus.
Afgang med bus fra Fregattens P-plads kl. 18.00 præcis.

21. januar

Kim og Caminoen.
Musik, billeder og fortællinger om
Caminoen m.m. Efter et langt liv som musiker, komponist,producer og projektmager fik Kim Sagild den store passion.

Siden 2003 har han hvert år pakket rygsæk og stave og er rejst til Europas ældste pilgrimsrute. På de lange ture blev en række sange født, som blev udgivet i efteråret 2013.

4. februar
Foredrag ved Jacob Hogrebe om gruppen "De splittergale".
Orkestret blev dannet i 1990 og bygger videre på de gamle gårdsanger- og gøglertraditioner.
De fleste af gruppens medlemmer har været i kontakt med det psykiatriske system.Jakob Hogrebe har været leder i 28 år og ledsages af 2 andre personer, der fortæller om baggrunden for orkestrets succes.
Foredraget krydres med eksempler på truppens gøgl og musik.

18. februar

En vandretur gennem grænselandet.
uren begynder der hvor Vadehavet, Danmark og Tyskland mødes.

Turen går gennem grænselandet hele vejen til Padborg, hvorefter vi følger gendarmstien.

Organist Mette Nørup og lærer Poul Nørup, Esbjerg fortæller med billeder og sang, om tabet for Danmark, hvor vi mistede hertugdømmerne Slesvig, Holsten og Lauenburg.

Vi synger med på de kendte sange.

3. marts

Humor som sjælesorg.
Det lune glimt i øjet og den humørfyldte historie virker ofte opmuntrende på et tynget sind.

Humor
kalder vi det, og ordentlig humor er sjældent kun for sjov.

Det er
foredragsholderens påstand, at humor for alvor også er sjælesorg.

Anders Bonde er sognepræst, bonde og provst, som holder foredraget i causeriets form, hvor humoren er til eftertanke.

17. marts

Dette arrangement er desværre aflyst:

Øje til Øje med den jyske natur.
Oplev en anderledes og
unik beskrivelse af vores vilde dyr i Danmarks smukke natur, når Søren Ervig viser billeder og fortæller både morsomme og spændende fortællinger gennem et flot lysbilledshow, som ledsages af dyrenes egne lyde og underlagt skøn musik.

Gennem Sørens kamera ser vi, hvor tæt han kommer på fugle og dyr – han behersker kunsten at ”tale” deres sprog.

Vist på DR’s tv.

På grund af Corona/COVID19 udsat til den 18. august 2020.

Grandivi
Grandivi vil underholde os med en stor oplevelse af festlige Napolitanske sange, Wienermusik, glade evergreens, operette og fantastiske duetter.

Dennis er en varm og mørk tenor, der synger med sjælden inderlighed. Christina er en spændende, sprudlende koloratur sopran.

Et fyrværkeri af skønne toner.

Gå ikke glip af denne usædvanlige oplevelse.

På grund af Corona/COVID19 udsat til den 29. september 2020.

Nordkap tur – retur.
En fantastisk oplevelse på 6.300 km fra Lunderskov. Erik Demant og frue kørte langs den norske vestkyst fra Bergen til Nordkap med afstikker til Lofoten.

Hjemturen
gik gennem Lapland til Sverige og ned langs den Botniske Bugt. En storslået natur, spændende mennesker og kultur.

Foredraget er en spændende fortælling i lyd og billeder.

5. maj

Dette arrangement er desværre aflyst:
Sommermøde – eller klubbens egen dag.
Hvert år orienterer vi om OK-Klubbens ve og vel med en årsberetning, kasserer Frode Munch fortæller om klubbens drift.

Denne dag er det muligt at komme med ris og ros, gerne mundligt eller skriftligt.

Vores medlem Willy Jepsen vil holde et foredrag om sit meget spændende og interessante liv i flyvevåbnet.

Hermed de bedste ønsker om en god sommer!

OK møderne starter igen
tirsdag den 18. august kl. 14.30.