Formanden orienterer

April 2022

Kære Ok medlemmer

Vi er kommet rigtig godt fra start i 2022.

Der har været god opbakning til vores arrangementer, hvor vi igen kan mødes uden Corona restriktioner.

Dette til stor glæde for os alle, at slippe for mundbind og tilmeldinger.

Foråret er godt i gang, med næsten sommerlige temperaturer.

Solcremen er igen nødvendig og desværre for os haveejer, når dagens hårde tørn afsluttes, med flittig brug af vandkanderne.

Vi er faldet godt til i auditoriet, hvor rammerne passer rigtig fint, til vores møder.

Første halvdel af denne sæson afsluttes d. 3 maj på Foreningens dag, med et tilbageblik på årene 2021 og begyndelse af 2022.

For første gang, er hele dette års arrangementer lagt ind på hjemmesiden.

Midtersiden i programmet er ligeledes klar til opslagstavlen. Vi takker igen for den store støtte fra vores annoncører og den fine service fra Karens Køkken.

Især tak til vores webmaster for opsætning og løbende opdateringer efter vores møder med nye foto.

Mit inderlige ønske er, at der må sluttes fred snarest !! så det ikke går helt galt og med håbet om en fredfyldt og smuk sommer.

Bestyrelsen ønsker jer et på glædeligt gensyn d. 23 august, hvor vi starter op med en festlig musicalkoncert.

Mariann Adams, formand