Formanden orienterer

Kære Ok-medlemmer

Velkommen til anden halvdel af vores program for efteråret og vinteren 2020.

Det blev jo desværre en meget kort sæsonstart som formand for vores OK klub i Ebeltoft. Grundet den skræmmende Covid19, der desværre satte en brat stopper for vores sociale samvær.

Vi startede flot ud med at flytte nedenunder i nye omgivelser på Langhoff & Juul. Det blev meget nemmere for mange af vores medlemmer nu ikke at skulle benytte trapperne.

Ligeledes også lettere for vores optrædende, som ofte har haft en udfordring med tunge instrumenter og rekvisitter.

Vi har nu i bestyrelsen udarbejdet et spændende og så varieret program som muligt til den sidste halvdel af dette år.

Det er et stort arbejde at finde de rette udøvere, datoer samt at få det økonomiske til at passe sammen.

Vi håber, at I alle vil møde lige så flittigt frem til vores tirsdags møder som tidligere.

Fremover vil I ikke modtage programmerne i jeres postkasse og ej heller med posten! Det uddeles kun til vores møder.

I kan også benytte vores hjemmeside, som altid er opdateret og giver jer alle informationer om vores arrangementer samt viser fotos fra tidligere møder.

I modtager som vanligt en reminder på mail kort før vores møder.

Bestyrelsen ønsker jer alle en rigtigt dejlig sommer og ser frem  til mange hyggelige timer i efteråret.

Pas godt på jer selv og hinanden med et på glædeligt gensyn den 18 august.

Mariann Adams, formand