Formanden orienterer

August 2022

Kære OK – medlemmer

Vi er kommet rigtig godt fra start på anden del af vores program i 2022.

Vi har alle nydt denne skønne varme og solrige sommerferie. Det skønne vejr ser heldigvis ud til at fortsætte lidt endnu.

Opstarten den 23 august var som lovet en meget festlig eftermiddag med Mona Britt Nykjær og Niels Bo Emgren.  Alle fremmødte glædede sig til igen at møde hinanden, og under den korte kaffepause gik snakken livligt.

Vi har en løbende tilgang af nye medlemmer, der er blevet anbefalet af andre. Det er vi meget glade for og håber, at vi stadig kan holde standarden, med et så varieret program som muligt.

Vores budget skulle meget gerne kunne holdes.

Der er en hård konkurrence i Ebeltoft, hvor udbuddet af foreninger er meget stort.

Vi er en god bestyrelse der har et godt sammenhold, men vores ønske er meget gerne at udvide med 2 suppleanter, til at indgå i vores forenings arbejde. Venligst tage kontakt til formanden for videre oplysninger.

Med ønsket om en smuk sensommer

OK hilsen

Mariann Adams