Program 2. halvår 2019

Alle møder afholdes på Ebeltoft Strand, Ndr. Strandvej 3, Ebeltoft
1. og 3. tirsdag i måneden kl. 14.30.

20. august

Kendte klange og sange.
Ja, gode, glade, dejlige, kendte, gamle og nyere viser og sange – om kærlighed og om livet på godt og ondt.

Det vil Bente Neergaard som sanger og Vagn Koldby på klaver underholde os med.

Vi skal høre om sangenes tilblivelse, hvem der har sunget dem og synge med på de kendte sange efter deres medbragte sanghæfter.

En festlig eftermiddag efter en lang sommer. Vi kommer helt sikkert i godt humør.

Program 2. halvår 2018

Programmet for efteråret 2019 kommer senere.

Vi ser hver dag TV2OJ.

Men hvor mange tænker over hvordan de daglige udsendelser bliver til?

Hvilket arbejde ligger der bag  og hvor  mange personer er involveret?

Hvad skal der til for at producere gode udsendelser hver dag?

De mange spørgsmålvil administrerende  direktør Inga Vind fra TV2 Østjylland fortælle os om og give svar på.

Humor og Lyst – Livets Salt.

Historiefortælling med musik om mødet med mennesker af den mest positive slags, mennesker der blev til en stribe af hverdagens helte, som kom til at spille en hovedrolle i mit liv.

Tidligere lektor Carl Erik Lundgaard på Det fynske Musikkonservatorium, er også musiker og komponist, som han har modtaget flere priser for.varmt anbefalet af flere OK Klubber.

2. oktober

Mark, ved Horsens har Kirsten Saurus Mehlsen i syv år arbejdet som musikmedarbejder.

Hun fortæller om at være sammen med fanger, som afsoner straffe fra et par år til livstid og forvaring.

Hvordan det er at manøvrere på en arbejdsplads med maksimal sikkerhed, hvor fangerne er inddelt i grupperinger, der ikke må være sammen med hinanden.

16. oktober

Hvad enhver dansker bør tænke

Underholdende og tankevækkende foredrag.

Kreativitetsmentor, freelance skribent for JP Aarhus Stefan Kalmar vil ved hjælp af tankeeksperimenter, foredrag og debat, som vi sammen vil kigge på, hvordan vores til tider ukritiske hjerne nogle gange snyder os, hvordan vi bliver påvirket og snydt af  andre som f.eks. medier, statistikker, informationer, politikere m.fl.

Gør dig klar til at grine og undres.

Sydslesvig – Det tabte Land.

Vi skal høre spændende historier fortalt med billeder.
Lige fra Kobbermølle i øst til Frederiksstad og Ejderdæmningen i vest.

Besøge steder med dansk tilknytning, og her er meget at høre om.
Ikke historier med årstal, men ”den lille historie i den store”.
Poul Marcus vil give os en forrygende billedgennemgang af det gamle danske land.

Kom med på en oplevelsestur!

H.C. Andersen – her løb jeg med træsko på.

Hans historie, og liv og eventyr er en collage, der strækker sig over 70 år fra hans fødsel i 1805 til hans død.
Med udgangspunkt i opvæksten i Odense. H.C. Andersen var en hyppig gæst på herregårde.
Her fandt han inspiration til bl.a. ”Grantræet”, ”Den Grimme Ælling” m.fl. Som Lisbeth Weitemeyer vil fortælle om med billeder.

Gå ikke glip af et godt eventyr.

4. december

Juleafslutning.

Traditionen tro skal vi have nogle hyggelige timer sammen.

Vi skal have gløgg og æbleskiver, synge de traditionelle julesange, så vi kommer i julestemning.

Vi skal have lotteri, så husk at tage en 20’er med, så du får chancen for at vinde en af de dejlige gevinster i lotteriet.

Vi har opbygget en god juletradition gennem årene, som alle i klubben er med til at skabe.

Med de bedste ønsker om en glædelig jul og godt nytår, kan vi gå hjem med det nye program for 2019.

OK-møderne i det nye år starter tirsdag den 8. januar 2019.
Det nye program udleveres ved mødet den 5. december eller tilsendes.