Nytårskoncert i 2020

Torsdag den 9. januar 2020 kl. 19.30

Bussen kører præcis kl. 18.00 fra Fregatten. Kom derfor venligst i god tid.
OK Klubben har tradition for hvert år at arrangeret årets nytårskoncert. Men i skrivende stund har vi kun fået en dato, tid og bestilt en bus, men ikke programmet for koncerten.
Det endelige program er først færdigt medio maj, til den tid har vi trykt programmet for efteråret.
Aarhus Symfoniorkester med de mange musikere er altid en stor oplevelse i sig selv, vi er endnu aldrig blevet skuffet over den fantastiske musik de kan frembringe.
Derfor har vi allerede bestilt billetter og bus.
Pris for billet og bus kr. 350,00.
Tilmelding til koncerten kan ske ved OK Klubbens møde den 1. oktober efter princippet først til mølle.
Billetterne bliver udleveret senere.
Såfremt vi får udsolgt og flere ønsker at komme med til koncerten, kan man bestille billetter direkte i Musikhuset på tlf. 89 40 40 40 og komme med bussen for kr. 100,- pr. person.

Frode Munch modtager bestilling.