OK Klubben synger igen.

Ved OK Klubbens møde på Park Hotel Ebeltoft var filialdirektør fra Nordea Daniel Lilleris gæst.
 Direktøren havde 10.000 kroner med til klubben.

De nye sangbøger er nu flyttet til Ebeltoft Strand.

I efteråret 2016 flyttede OK Klubben i Ebeltoft sine klubmøder fra Sognegården til nye større lokaler på Park Hotel Ebeltoft. Sognegården kunne med nye regler højst rumme 88 deltagere, og det ville være problematisk, når der i mange tilfælde kom over 100 til møderne.

Der var blot et problem med flytningen. I Sognegården var der Højskolesangbøger til rådighed, og det var der ikke på Park Hotel. Man synger gerne og ofte i OK Klubben, så her var en opgave, der skulle løses.

100 Højskolesangbøger koster hen ved 20.000 kroner, så gode råd var dyre. Man måtte ud at søge hos fonde og hos andre, der på forskellig vis støtter frivilligt arbejde.

Efter flere negative svar på ansøgninger fik formanden endelig en positiv tilbagemelding fra Ebeltoft Sparekasses Fond, der bestyres af Nordea. Så det var med stor glæde man i klubben modtog Filialdirektør Daniel Lilleris, der medbragte en check på 10.000 kroner.

Udover pengene fra Ebeltoft Sparekasses Fond har OK Klubben fået positivt svar fra Udviklingspuljen i Syddjurs Kommune, der har bevilget kr. 6.000 til formålet.

Med de dejlige støttemidler er der nu indkøbt 100 Højskolesangbøger og en melodibog. Klubkassen må så klare de få tusinde kroner, der mangler.

Så med disse donationer synges der igen i OK Klubben med Inger Pedersen ved klaveret.