Nytårskoncert i Musikhuset

Torsdag den 10. januar 2019 kl. 19.30

Nytåret spilles ind i selskab med alle de populære wienervalse og operettetoner.

OK Klubben arrangere igen i år en bustur til Aarhus, hvor vi skal høre Aarhus Symfonior-kester, under ledelse af den østrigske dirigent Andreas Stroehr. Af værker vi skal høre er populære wienervalse og kendte operettetoner. Strauss musik i stride strømme vil skabe en ægte wienerrich nytårskoncert midt i det østjyske.

Aftenens solist er Gabriella Pace, sopran, som er den prisbelønnede brasilianske kultursopran, som allerede viste sin tindrende stemme frem, da hun sang sammen med symfoniorkestret i Flagermusen forrige år. Nu kan publikum opleve hende indtage scenen med tidsløse klassikere fra operettens verden.

Nytårskoncerten i Symfonisk sal i Musikhuset, Aarhus er torsdag den 10. januar 2019.
Vi kører fra p-pladsen ved Fregatten præcis kl. 18.00.
Pris for billet og bus kr. 350,00.

Tilmelding til arrangementet kan ske ved OK Klubbens møde senest den 16. oktober,
eller forinden pr. telefon til Heidi Ørom, tlf. 2041 1941.