Formanden orienterer

Velkommen til en ny sæson !

Vi glæder os meget til at møde jer igen. Vi håber, I synes om programmet for efteråret. Traditionen tro lidt af hvert, musik og sang, kulturelle emner og personer, vi måske har glemt, og som vi aldrig glemmer. Lidt for enhver smag.

I anledning af OK Klubbens 15 års fødselsdag starter vi sæsonen for fuld musik med Søren og Torben, som vil sørge for en god stemning.

Som noget nyt har vi fået en ny EU Persondatapolitik lov, som trådte i kraft den 25. maj 2018. Nogle fra bestyrelsen var på kursus, for at lære om de nye regler. I vores klub har vi ikke personnumre, kun navn, adresse, mail og fødselsdato. Hvorfor fødselsdato? Jo, den bruger vi til at søge fonde i ældreministeriet, som giver støtte til klubber med medlemmer over 65 år, som indsendes hvert år. Derfor kan kontingentet holdes på et lavt niveau.

Igen i år har klubben skiftet mødelokale til Ebeltoft Strand. Det tror jeg alle er glade for. Flot udsigt, der er varmt, godt lys i loftet, stort ”lærred”, projektor i loftet og mikrofon til stor glæde for vore foredragsholdere.

En del fra klubben skal på en 5 dages ferie til Berlin, hvor alt er arrangeret.
Lækkert hotel, rundtur med oplevelser hver dag, tid til shopping og ikke mindst samværet med glade mennesker. Det fortæller vi om til mødet i august.

I januar var vi igen til nytårskoncert, som var en stor festlig oplevelse. Den succes gentager vi igen til januar 2019. Så husk at bestille billet i god tid.

I marts havde vi en endags bustur, Århus rundt, med en meget dygtig guide.
Til foråret har vi igen en endags bustur til Tirpitz.

Til efteråret skal vi igen influenza vaccinere i Ebeltoft og rundt på Djursland.

Tak for den store støtte, varme ord og opbagning jeg har fået fra jer igennem det sidste år, hvor jeg med kort varsel måtte overtage formandsposten.

Det har glædet mig at se og høre jeres tilfredshed.

Elin Kordon, Formand
Nyt EDB
Frode Munch har lagt et stort arbejde i at få alle data på klubbens medlemmer lagt ind i et nyt EDB program.
Det vil fremover være let at sende informationer eller beskeder ud til de fleste medlemmer på én gang.
Der er stadig nogle få, som ikke har mail, derfor er det vigtigt, vi har korrekt adresse og tlf. nr.
Vi beder medlemmerne give besked til Frode, når der er nyt telefon nr., eller
fastnet nr. er ophørt og adresseændring.
Tak til Frode og Heidi som har brugt mange frivillige timer på at oprette vort
nye EDB kartotek.
OK Klubbernes Landsorganisation
har i april måned 50 års jubilæum. Samtidig bliver der afholdt landsmøde.
Der er i dag 36 klubber og ca. 9.000 medlemmer i Danmark.
I år har vi arrangeret en 5 dages tur til Berlin.
En kvalitets tur med en god guide, fin bus og mange store oplevelser.