Formanden orienterer

Kære OK-medlemmer.

Velkommen til efterårets og vinterens program.

Igen i år er der sket forandringer for vores klub. Ebeltoft Strand blev solgt og hotellet har fået nye ejere og nyt navn til Langhoff & Juul Boutique Hotel Restaurant.

Vi fik en god velkomst af de nye ejere, som lovede, at vi også fremover kunne afholde OK møder der.

Alt i hele hotellet er renoveret. Vi har fået tildelt et nyt lokale med en ny bordopstilling, som er hyggeligere og ligger lige ved trappen. Der har været en del problemer med mikrofoner og højttalere, som frem over skulle fungere bedre, da hele el-nettet og mikrofoner mv. er fornyet.

Kaffe- og kageprisen er sat op fra august måned til kr. 50,-. Både kaffen og kagerne er økologiske. Personalet vil fremover servere ved bordene, hvor der nu er gratis vand og glas.
Det er en ekstra god service
for os.

Mange OK-medlemmer var på en vellykket 5-dages ferie i Berlin. Vi fik mange gode oplevelser, som vi vil huske længe. Vi boede centralt, fik lækker mad hver dag, havde en dygtig guide og moderne bus.

OK Landsorganisationen holdt i april måned Landsmøde for 51. gang, hvor 3 bestyrelsesmedlemmer deltog, sammen med 28 OK Klubber fra hele landet. Der er i alt 32 klubber og 6.705 medlemmer på landsplan.
Pr. 1. januar var vi 255 medlemmer i vores klub.

Klubben har fået to nye bestyrelsesmedlemmer. Mariann Adams som næstformand og Bente Lisby som sekretær. De har overtaget en del af mine arbejdsopgaver. Det er jeg glad for.

I ønskes alle en rigtig god sommer.

Venligste hilsner
Elin Kordon