Jule- og nytårshilsen fra Elin Kordon

Velkommen til år 2020.
Det nye OK program for foråret 2020 findes under "Aktiviteter".

VI håber
du vil synes om tilbuddene.

Programudvalget, som nu består af Inger, Mariann og Elin, har gjort sig umage med at sammensætte et så varieret program som muligt. Vi har bestræbt os på at der skulle være noget for enhver smag.

Vi har fået mange nye medlemmer – velkommen til jer.

‚ÄčKlubben har et stabilt fremmøde hver gang. Til flere møder har vi været over 100 medlemmer, men vi finder altid plads til alle.

Også selv
om kaffeprisen blev sat op til kr. 50,-, som vi betaler til restauranten. Men tænk på det dejlige lokale med havudsigt vi har.
God teknik, mikrofoner der virker, projektor i loftet, stort ”lærred” til billeder. Tjenere der serverer kaffe og brød ved bordene, det er da luksus.

I løbet af året havde vi arrangeret ture, som vi måtte aflyse, på grund af for få tilmeldinger.

Vi har nu lavet aftale med OK Klubben,
Aarhus (se på: www.ok-klubberne-aarhus.dk).
Deres program
var endnu ikke trykt, da vi sluttede med at skrive vores program.
Gå ind på deres hjemmeside og se, om der er ture der frister.

Hvert år afholder OK Klubbernes Landsorganisation landsmøde, hvor der efter vedtægterne fremlægges årsberetning og regnskab.
I året 2019 blev der vedtaget en del ændringer, fordi OK Klubberne er blevet helt uafhængig af OK Fonden.
Til landsmøderne
deltager 2 – 3 medlemmer af bestyrelsen.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Venligste hilsner
Elin Kordon, formand