Formanden orienterer

OK Klubben 15 år!
Vi tager hul på et nyt år og ønsker alle OK medlemmerne og familie et rigtigt godt nytår i 2019.

Sommeren kan vi ikke klage over, den har sjældent været så lang og varm, som i år. Vi kan håbe på en mild vinter, men gerne med sne i juledagene, det vil pynte på vores smukke by og landskab.

Selv om det første møde i august efter ferien var en varm dag, så stod mange i kø inden mødets start for at melde sig ind i vores klub.

Det er vi glade for og en stor velkomst til alle de nye medlemmer. Det gav os et positivt problem, vi måtte ud og hente flere borde og stole til de over 100, der mødte op.

Ved det møde kunne vi fejre 15 års jubilæum i OK Klubben, som i sin tid blev stiftet af Bent Søndergård. Det blev fejret på festlig vis for fuld musik og sang med Søren og Torben.

Til kaffen fik vi en utrolig lækker fødselsdagslagkage, som chefkokken på Ebeltoft Strand havde kreeret, og der var nok til alle.

I august måned var en del medlemmer på en 5-dages bustur til Berlin. Det var en dejlig bustur, som var godt tilrettelagt med rigtig mange oplevelser, som man husker længe.

Til maj kan du opleve en éndagstur til Tirpitz Museum med frokost på Blåvand Kro. Det er en tur mange har ønsket. Læs mere om turen inde i programmet.

Til januar skal vi traditionen tro igen til en festlig nytårskoncert i Aarhus Musikhus, hvor vi bliver kørt til døren med bus.

I efteråret vaccinerede vi i alt 405 personer i flere byer på Djursland. Tak til alle der mødte op.

Det nye program, som du sidder med, er traditionen tro meget varieret med gode foredrag, underholdning med musik, sang og ture. Håber det vil falde i de flestes smag, så vi kan fortsætte med den gode stemning, der hver gang er til møderne.

Venligste hilsner
Elin Kordon
Nyhed.
Fra januar 2019 har OK Klubbens bestyrelse fået to nye medlemmer.
Bente Lisby - som sekretæt og
Mariann Adams - som næstformand.

OK Klubbernes Landsorganisation
Afholder i år Repræsentantskabsmøde på Blommenslyst Kro, Fyn
                   Fredag d. 5. april 2019 kl. 10.30
Der er i dag 36 klubber og ca. 9.000 medlemmer i Danmark.